sayfa içeriği

YARDIM KAMPANYASI
KIZILAY

GEBZE KAHVALTISI GÜZEL BİR ORTAMDA YAPILDI

01/12/2013  PAZAR Günü Gebze' de yapılması planlanan kahvaltı Tahmin edildiği gibi güzel bir ortamda gerçekleştirildi. Orada bulunan kardeşlerimizin ilgisine  teşekkür ediyor ve birlikteliğimizin devamını diliyoruz.

01/12/2013 GEBZEDE BULUNAN KÖYLÜLERİZ İLE SICAK BİR ORTAMDA BULUŞARAK SABAH KAHVALTIMIZI YAPTIKTAN SONRA ARDINDAN UZUN ZAMANDIR KÖYÜMÜZDEN AYRI AYRI YERLERDE OLDUĞUMUZDAN DOLAYI TEKRAR TEK TEK HERKES KENDİSİNİ TANITMIŞTIR,BURADA AYNI KÖYDEN OLDUĞUMUZ HALDE VE ÇOCUKLUKLARIMIZ BİLE BERABER GEÇTİĞİ KÖYÜMÜZDE KİŞİLER BİRBİRLERİNİ TEKRAR TANIMAK FIRSATI BULMUŞ OLUP ÖZLEM GİDERİLDİ.

DERNEĞİMİZİN KURUCULARINDAN KURUCU BAŞKAN ADİL GÜLERİN YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMADA BİRLİK VE BERABERLİĞİN DAHADA PEKİŞMESİ,GELECEK NESİLLERE GENÇLERE DERNEKÇİLİĞİ AŞILAMAK,CENAZE,HASTALIK GİBİ DURUMLARDA DERNEĞİMİZ TARAFINDAN KÖYLÜMÜZÜN NEREDE OLURSA OLSUN ÜYE OLSUN VEYA OLMASIN KÖYDEKİ BU DURUM HABERLERİNDEN ANINDA SMS YOLUYLA DUYURULDUĞUNU VE EN KISA ZAMANDADA KÖYLÜMÜZ NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ SLOGANI İLE HABERLER VE DUYURULAR İLETİLECEKTİR.AYRICA DERNEĞİMİZİN www.halkalivearnavutkoydernegi.com SİTEMİZDENDE TAKİP EDİLEBİLİR DUYURUSUNU YAPTI,BURADA BULUNAN YİNE KÖYLÜMÜZ DOC DR:CESARETTİN ALAŞALVAR İSE SÖZ ALARAK 2014 YILINDA DERNEKTEN BEKLETİMİZ NE OLABİLİR DİYE SORDU BUNUN İÇİN  HERKESDEN AYRI AYRI NOT HALİNDE YAZILARAK DEĞERLENDİRME ALINDI DEĞERLENDİRMEDE AÇIKCA HERKESE OKUNDU ,DEĞERLENDİRME SONUNDA ÇIKAN SONUÇ İSE HERKESİN  AİLECE ÇOLUK VE ÇOCUKLARIMNIZLA BİR GECE VEYA PİKNİK YAPILMASINI İSTEMEKTEDİR.CESARETTİN ALAŞALVAR YİNE DERNEĞİMİZ İÇİN YAPILACAK OLAN TÜM ETKİNLİKLERDE HER TÜRLÜ MADDİ VE MANEVİ OLARAK SİZLERİN YANINDA OLACAĞINI ,BİRLİK VE BERABERLİĞİN DAHADA PEKİŞMESİNİ İSTEMİŞ ,BU TÜR TOPLANTILARIN ZAMAN ZAMAN YAPILMASINI İSTEMİŞTİR.YİNE KURUCULARIMIZDAN MEHMET KOLUKISAOĞLUNUN YAPTIĞI KONUŞMADA İSE DERNEĞİMİZ AYAKTA TUTABİLMEK İÇİN BİRLİKTEN YANA OLDUĞUNU BU DERNEĞE KÖYLÜMÜZÜN SAHİP ÇIKMASINI ,HERKESİN MADDİ VE MANEVİ OLARAK FAYDALI OLMASINI İSTEMİŞTİR.GEBZEDEKİ BU SICAK KAHVALTIYA KATILAN VE DERNEĞİMİZE YARDIMDA BULUNAN TÜM  KÖYLÜLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZ SUNARIZ.
SİZ NEREDEYSENİZ BİZ ORADAYIZ HER KÖYLÜMÜZÜN OLDUGU HER YERE SESİMİZ GİDECEK OLUP BİR KÖPRÜ VAZİFESİ OLACAĞIZ.

DÖVİZ BİLGİLERİ
AlışSatış
Dolar6.78466.8118
Euro7.46857.4984
DUMANSIZ HAVA
DENİZ YILDIZI KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DER.
KÖY RESİMLERİ
KIZILAY