BEYKOZ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BEYKOZ ZİYARETİ
Derneğimizin Düzenlemiş Olduğu Köylümüz Nerede Biz Oradayız Sloganıyla 15.12.2013 Günü Beykoz Bulunan Köylülerimizle Ziyaretimizi Sıcak Bir Ortamda Gerçekleşmiş Olup Kahvaltıda Başkan Şemsettin Yılmaz Herkese Hoşgeldiniz Diyerek Söze Başlayarak Derneğimizin  Birlik Beraberliğimizi Pekiştirmek İçin Birbirimize Gurbette Sahip Çıkalım Diyerek Daha Sonra Sözü Kurucu Başkan Adil Güler Sözlerine Şu Şekilde Başladı.
Derneğimizin Almış Olduğu Kararla Her Ayın İlk Pazar Günü Gerek Derneğimizde Gerekse Köylülerimizin Bulunduğu Yerlere Giderek Ziyarette Bulunup Birlik Beraberliğimizi Pekiştirmek amacıyla Başlatmış Olduğumuz Kahvaltılı Toplantımızı 1 Aralık Günü Gebze Bulunan Köylülerimizle Birlikte Yapmış Olduğumuz Kahvaltı Ve Sohbetimizden Sonra Bugunde Siz Saygı Değer Beykozda Bulunan Köylülerimizle Burada Bulunmaktan Mutluluğunu Yaşıyoruz Diyerek Yüreklerimizin Ve Kalplerimizin Her Zaman Memleket İçin Atan Hepimizin Köy Özlemleri vardır,Tabiki Köyde Doğup Büyüyenler Daha İyi Bu Hasretin Özlemini Çeken Bilir Memleketteki Yoksul Hayatın Zorluklarını Yaşayan Bilir Dağlarda,Tarlalarda Yazın Sıcağında Çalışmanın Zorluklarını İşde Bu şartlarda Yaşadığımız Köyümüzü Terk Etmenin Buruk Üzüntüsünü Çekerek Hasretine Katlanarak Yaşam Mücahadelesi Verdiğimiz Gurbet Ellerinde Birlik Beraberliğimizi Örf,Adet Gelenek Ve Göreneklerimizi Yaşamak Ve Yaşatmak Olmaktır.Amacımız Gurbette Bulunan Köylülerimizle Senede En azından Bir Kerede Olsa piknikşölenleri yapılarak Ailelerimiz ve Çocuklarımızla tanışmak ve kaynaşma Olacaktır.

Yeni Nesil gençlerimiz için Derneğimizde Gençlik Kolları Kurarak Onların tanışmasına yardımcı olabilmek Ve Ayrıca Altıayda bir Ailelerimizle Dernekte Buluşarak Onlarında Birbiriyle tanışmasına Yardımcı Olabilmek Derneğimize Üye olmayanları Üye Yaparak Onları Kazanıp Kültürümüzü Gelecek Nesillere Taşımak İçin birlik ve beraberliğimizi saglamalıyız diyerek herkese saygı ve sevgilerini sunarak sözü Mehmet Kolukısaoğlu Aldı Yine Beykozdaki Köylülerimize Hoşgeldiniz Diyerek Diğer Arkadaşların Sözlerine Katıldığını Kuruluşundan Bugune Kadar Her Zaman Her Daim Yalnız bırakmadığım derneğimi Cenaze,Düğün,Nişan gibi Köylümüzün Her Zaman İyi Ve Kötü gününde Yanında Olduk Ve olmayada Devam edeçeğiz Bu Birlik Ve Beraberliğimizi Nasip Olursa Gençlerimize Yansıtarak Gelecek Nesillere Güzel Hatıralar Bırakmak istediğini Dile getirerek Katılımda Bulunan Herkeze Teşekkür Ederek Sözlerine Son vermiştir...

Dolar6.78466.8118
Euro7.46857.4984