sayfa içeriği

TRT Haber Haberler

YARDIM KAMPANYASI
KIZILAY
DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 15.03.2020 GÜNÜ SAAT 13.00 DE DERNEK MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.
DERNEK GENEL KURUL İLANI GİRESUN İLİ KEŞAP İLÇESİ HALKALI VE ARNAVUTKÖYÜ YARDIMLAŞMA-DAYANIŞMA DERNEĞİ SAYIN ÜYELERİNE DUYURULUR 15 Mart 2020 Pazar günü saat: 13:00 ‘da dernek merkezimizde (Kazım Karabekir mah.861. sokak No:49/1 Yeşilpınar/Gaziosmanpaşa-İstanbul) derneğimizin genel kurulu yapılacaktır. Genel kurula tüm üyelerimiz davetlidir. Dernek Merkezi’nde aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır. Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 29Mart 2020Pazar günü aynı gündemle, aynı yer ve saatte nisapsız olarak yapılacaktır. Sayın üyelerin toplantıya katılmaları saygı ile rica olunur. YÖNETİM KURULU GÜNDEM 1 – Açılış ve yoklama, 2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi, 3 – Saygı duruşu, 4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası, 6 – Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması, 7 – Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 8 – Dilekler ve temenniler, 9 – Kapanış. / •

DÖVİZ BİLGİLERİ
AlışSatış
Dolar6.68576.7124
Euro7.22287.2518
DUMANSIZ HAVA
DENİZ YILDIZI KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DER.
KÖY RESİMLERİ
KIZILAY