Her yıl olduğu gibi bu yıl da Halkalı ve arnavut köy derneğinde İftar proğramı düzenlendi. İftar öncesi geçmişlerin ruhu için Kur-an Tilaveti yapıldı. Allah Kabul eylesin.
19.06.2017
2016-2017 Rğitim ve Öğretim yılı sona erdi . Yorucu bir maratonun sonunda Karnelerini alan yavrularımız bugün tatile girdiler. Karneleri nasıl olursa olsun onlar bizim geleceğimiz. Hepsi ayrı ayrı değerlidir. Gözlerinden öpüyoruz.
09.06.2017
Tüm üyelerimiz ve sevenlerimiz ile İftar yemeğinde bir arada olmak. Geçmişlerimize Kuran Tilaveti sunmak için Üyelerimiz ve sevenlerimizi iftar yemeğine davet ediyoruz 18.06.2017 Pazar günü yeşil pınar dernek merkezinde
07.06.2017
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı bu mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm inananlara güzellikler ve bolca huzur getirmesini Yüce Yaradan’dan niyaz ederiz.
27.05.2017
Yılmazlar Avm G.O.Paşa Yeşilpınar şubelerinden sonra Göktürk şubesini de açmaya hazırlanıyor. Tarih 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olup , açılışa Tüm dostlar davet edilmektedir.
03.05.2017
Halkalı ve Arnavut Köy derneğinin her yıl bahar ayları başında başlayan geleneksel her ayın ilk haftası kahvaltı buluşmasının ilki dernek merkezinde yapıldı.
10.04.2017
Cenâb-ı Hakk (c.c.) biz mü’minler için rahmeti, feyiz ve bereketi bol olan günler ve aylar Halketmiştir.( Varetmiştir) Nasıl ki haftanın günleri arasında Cuma günü faziletli bir gün ise “ üç aylar” olarak bildiğimiz Receb, Şaban ve Ramazan ayları da fazileti büyük, feyiz ve bereketi, Mağfireti bol, mübarek aylardır.
29.03.2017
Adil Güler 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma günü dolayısle tüm şehitlerimiz ve şehit oğlu Burak Güler için 19 Mart Pazar günü Giresun Keşap Halkalı ve Arnavutköyü derneğınde yapılan sabah kahvaltısı ve ardından kuran yasin’i Şerif okunarak dualarla yad edildi. Adil Güler Ve Dernek Yönetimi .katılan tüm üyelerine mısafırlere teşekkürlerini ilettiler.
21.03.2017
Keşap İlçemizin Çevre köylerle önemli bir bağlantı noktası konumunda olan Gazhane Caddesinde Modern Cadde Düzenlemesi Hızla Devam Ediyor.Gazhane Caddesi Parke ve Işıklandırma Çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşacak . çalışmalar kış nedeni ile durmuştu ve kaldığı yerden hızla devam etmeye başladı.
24.02.2017
Karne günleri öğrencilik hayatının en önemli günlerinden biridir. Bir kısım öğrenciler için sevinç ve gurur kaynağı olan bu gün, bazı öğrenciler içinse üzüntü ve kaygı sebebi olabiliyor. Karne günlerinin korkulu rüya olmasında, ailelerin karneye belki de gereğinden fazla anlam yüklemeleri etkilidir. Karneyi başarının tek göstergesi kabul etme anlayışı, karne günlerini hem aile hem de çocuk için stresli hale getiriyor.
20.01.2017

Dolar5.34605.3674