Halkalı ve Arnavut Köy derneğinin her yıl bahar ayları başında başlayan geleneksel her ayın ilk haftası kahvaltı buluşmasının ilki dernek merkezinde yapıldı.
10.04.2017
Cenâb-ı Hakk (c.c.) biz mü’minler için rahmeti, feyiz ve bereketi bol olan günler ve aylar Halketmiştir.( Varetmiştir) Nasıl ki haftanın günleri arasında Cuma günü faziletli bir gün ise “ üç aylar” olarak bildiğimiz Receb, Şaban ve Ramazan ayları da fazileti büyük, feyiz ve bereketi, Mağfireti bol, mübarek aylardır.
29.03.2017
Adil Güler 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma günü dolayısle tüm şehitlerimiz ve şehit oğlu Burak Güler için 19 Mart Pazar günü Giresun Keşap Halkalı ve Arnavutköyü derneğınde yapılan sabah kahvaltısı ve ardından kuran yasin’i Şerif okunarak dualarla yad edildi. Adil Güler Ve Dernek Yönetimi .katılan tüm üyelerine mısafırlere teşekkürlerini ilettiler.
21.03.2017
Keşap İlçemizin Çevre köylerle önemli bir bağlantı noktası konumunda olan Gazhane Caddesinde Modern Cadde Düzenlemesi Hızla Devam Ediyor.Gazhane Caddesi Parke ve Işıklandırma Çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşacak . çalışmalar kış nedeni ile durmuştu ve kaldığı yerden hızla devam etmeye başladı.
24.02.2017
Karne günleri öğrencilik hayatının en önemli günlerinden biridir. Bir kısım öğrenciler için sevinç ve gurur kaynağı olan bu gün, bazı öğrenciler içinse üzüntü ve kaygı sebebi olabiliyor. Karne günlerinin korkulu rüya olmasında, ailelerin karneye belki de gereğinden fazla anlam yüklemeleri etkilidir. Karneyi başarının tek göstergesi kabul etme anlayışı, karne günlerini hem aile hem de çocuk için stresli hale getiriyor.
20.01.2017
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık, kış mevsiminin olumsuzlukları nedeniyle düşük kan bağışının ortaya çıkardığı açığın, acil durum stoklarından karşılandığını belirterek, kan bağışı çağrısında bulundu.
24.12.2016
Keşap, Geçit, Güneyköy içmesuyu inşaatında çalışmalar Hızla devam etmektedir. Çevre köylerin hayati önem taşıyan içme suyu sıkıntısını sona erdirecek proje özverili bir şekilde sürdürülmektedir. Çalışmalar Arnavut Köy den sonra Unaca Köyüne kadar ulaşmış durumdadır.
03.11.2016
Daha önce yapılan açıklama ile hava hudut kapısı olarak belirtilen ve uluslar arası uçuşlara açılan Ordu Giresun Havalimanı 1 Kasım tarihinden sonra gümrüklü havalimanı statüsünde hizmet vermeye başlıyor. Yurt dışına aktarmalı olarak seyahat edecek yolcular Ordu Giresun Havalimanında gümrük işlemlerini yaptıktan sonra bagajlarını varacakları havalimanından direkt teslim alabilecekler. Ara aktarmalarda yolcular bagaj aktarmasıyla uğraşmayacak.
03.11.2016
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak!
19.07.2016
Halkalı ve Arnavutköy Derneğimize yapılan kendini bilmez birkaç kişinin hayince yaptığı saldırı sonrası Hukuki süreç başlamıştır. Bu mesnetsiz saldırı sonrası bizleri yalnız bırakmayan bizleri destekleyen Giresun federasyonuna ayrıca Kaydetmek Başkan'larına Ülkü oclakrı Başkan'ı kurum ve kuruluşlar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. YÖNETİM KURULU ADINA Mustafa Yılmaz
01.07.2016

Dolar4.81964.8389