GİRESUN İLİ KEŞAP İLÇESİ HALKALI ve ARNAVUTKÖYÜ Derneğimizin Geleneksel İftar Proģramı bu yıl 25 Haziran Cumartesi Günü Akşamı Yeşilpınarda OKYANUS DÜĞÜN SALONUNDA Yapılacaktır. Tüm üyelerimiz ,Köylülerimiz ve Hemserilerimiz Davetlidir. Not. İftar proğramımiza katılmak isteyenler isim yazdırmaları rica olunur. İrt Dernek.0212.479 52 28
13.06.2016
Beden değil, ruhlar beslenir şimdi, Ezanlar bir başka, seslenir şimdi, Hoşgeldin.. Ey onbir ayın sultanı.Hoşgeldin Ramazan ayı mağfiret ayıdır. Bu ayda Allah bütün mağfiret kapılarını açmıştır. Ramazan ayı rahmettir. Çünkü Ramazanda müminlere hiç kimsenin bilemeyeceği, had ve hududunu tayin edemeyeceği, miktarını yalnız Allah’ın tayin ve takdir edeceği sevap ve mükâfat verilecektir.
02.06.2016
Halkalı ve Arnağutköyü derneğinin düzenlediği kemer Burgaz kurt Kemer'inde düzenlemiş olduğumuz piknik muhteşem bir şekilde geçmiştir. Halkalı ve Arnağutköyü derneğimizin düzenlediği Kemer Burgaz kurt Kemer'inde düzenlemiş olduğumuz pikniğe katılan Tüm hemşehrilerimiz konuklarımız, Eyüp Giresunlular derneğine Armut düzü derneğine uzaktan ve yakından gelen tüm sponsorlara Halkalı ve arnağutköyü köylüyüm deyipde. bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. DERNEK YÖNETİMİ
23.05.2016
Derneğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılarak ayda birde olsa köylülerimiz ve akrabalarımızla olmanın mutluluğunu yaşarken, davetimize katılan Eyüp Belediye başkanı Remzi Aydın beye, Deniz yıldızı derneği başkanı Ferhat beye Sanatçımız Mehmet Ay beye ve uzaktan yakından katılan tüm dostlarımıza, katılamayıp gönlü bizimle olan sevdiklerimize Derneğimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. YÖNETİM KURULU Fot: Devamı na tıklayınız.
02.05.2016
HalkalI ve Arnavut Köy Derneği Olarak 15 Mayıs 2016 PAZAR 10 / 18 /Arası Kemer burgaz KURT KEMER' EYÜP BELEDİYE MESİRE ALANI Olarak anılan yerde Tüm Köylülerimiz, Üyelerimiz ve sevenlerimiz ile Piknik gerçekleştirilecektir. Tüm üye ve Sevenlerimiz Davetlidir.
27.04.2016
23 Nisan 1920’de Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi açıldı. Millet iradesini esas alan meclisin açılış günü ile birlikte Türk halkı da egemenliğini ilan etmiş oldu. 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günün yıldönümü olarak kutlanmaya başlanan ulusal bayram, ilk kez 23 Nisan 1920’de “Hâkimiyeti Milliye Bayramı” olarak kutlanmıştır.
22.04.2016
Halkalı ve Arnavut Köy derneği olarak her ayın ilk haftasında gerçekleştirdiğimiz kahvaltımız geçmişlerimize okunan Kur an tilaveti ile güzel bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Katkıda bulunan kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
04.04.2016
Halkalı ve Arnavut köyü Derneği olarak değerli kardeşimiz Necati Yılmaz’ı ziyaret ettik iyi gördük Allah acil şifalar versin dernek olarak kardeşimizin ve bütün hastalarımızın herzaman yanında olmaya devam edeceğiz.
04.04.2016
31.03.2016
Dernek Yönetimi olarak Halkalı ve Arnavut Köyümüz de çeşitli etkinlik ,cenaze ve toplantılarda kullanılmak üzere Masa Sandal ye,tabure ve bank gönderilmiştir. Her iki köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. Derneğimiz imkan dahilinde bu gibi desteklerini köylerimizden eksik etmeyecektir. Ayrıca Köyümüzün esnafı hasan Altan hiç bi ücret talep etmeden eşyalarımızı götürdüğünden dolayı kendisine derneğimiz adına teşekkür ederiz
31.03.2016