Karne günleri öğrencilik hayatının en önemli günlerinden biridir. Bir kısım öğrenciler için sevinç ve gurur kaynağı olan bu gün, bazı öğrenciler içinse üzüntü ve kaygı sebebi olabiliyor. Karne günlerinin korkulu rüya olmasında, ailelerin karneye belki de gereğinden fazla anlam yüklemeleri etkilidir. Karneyi başarının tek göstergesi kabul etme anlayışı, karne günlerini hem aile hem de çocuk için stresli hale getiriyor.
20.01.2017
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık, kış mevsiminin olumsuzlukları nedeniyle düşük kan bağışının ortaya çıkardığı açığın, acil durum stoklarından karşılandığını belirterek, kan bağışı çağrısında bulundu.
24.12.2016
Keşap, Geçit, Güneyköy içmesuyu inşaatında çalışmalar Hızla devam etmektedir. Çevre köylerin hayati önem taşıyan içme suyu sıkıntısını sona erdirecek proje özverili bir şekilde sürdürülmektedir. Çalışmalar Arnavut Köy den sonra Unaca Köyüne kadar ulaşmış durumdadır.
03.11.2016
Daha önce yapılan açıklama ile hava hudut kapısı olarak belirtilen ve uluslar arası uçuşlara açılan Ordu Giresun Havalimanı 1 Kasım tarihinden sonra gümrüklü havalimanı statüsünde hizmet vermeye başlıyor. Yurt dışına aktarmalı olarak seyahat edecek yolcular Ordu Giresun Havalimanında gümrük işlemlerini yaptıktan sonra bagajlarını varacakları havalimanından direkt teslim alabilecekler. Ara aktarmalarda yolcular bagaj aktarmasıyla uğraşmayacak.
03.11.2016
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak!
19.07.2016
Halkalı ve Arnavutköy Derneğimize yapılan kendini bilmez birkaç kişinin hayince yaptığı saldırı sonrası Hukuki süreç başlamıştır. Bu mesnetsiz saldırı sonrası bizleri yalnız bırakmayan bizleri destekleyen Giresun federasyonuna ayrıca Kaydetmek Başkan'larına Ülkü oclakrı Başkan'ı kurum ve kuruluşlar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. YÖNETİM KURULU ADINA Mustafa Yılmaz
01.07.2016
TERÖRÜ LANETLİYORUZ BAŞIMIZ SAĞ OLSUN Bu saldırıda Hayatını kaybedenlere Rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyor. ,Yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.
29.06.2016
Giresun ili Keşap ilçesi Halkalı ve Arnavut köyü Derneğimizin Geleneksel Hale Gelmiş Bulunan İftar Yemeğimizi istanbul da Bulunan Köylülerimiz,Akrabalarımız,Komşularımız ve Sevenlerimizin Ailece Katılaması Yasin ve Kur-an eşliğinde Dualarımızı Yaptık ve Ardından semazen gösterisi yapıldı. Bu A Yemeği veren Derneğimizin Gönüllü üyelerine Vermiş olduğu destek ve yemekten Dolayı Hayırlarınin Kabulünü Rabbimizden Kabul Olmasını dileriz.
27.06.2016
İl özel idaresinin köy yollarına vermiş olduğu destek kapsamında. Halkalı Köy yollarından sonra Arnavut Köy de. Recep dayıların evinin yanından Rahmetli Emin dayının evinin biraz ilerisine kadar Asfaltlama yapıldı ve mükemmel oldu. Hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.
21.06.2016
Halkalı köy yolu Pazar bağlantısı Cami yanı Ve mahalle bağlantılarında daha once bozuk olan yerlerde betonlama takviyesi yapılmıştı. Bugünlerde de kısım kısım da olsa ihtiyaç duyulan kısımlarda asfaltlama yapılmaktadır. Hayırlı olmasını diliyoruz.
16.06.2016

Dolar5.75905.7821