HalkalI ve Arnavut Köy Derneği Olarak 15 Mayıs 2016 PAZAR 10 / 18 /Arası Kemer burgaz KURT KEMER' EYÜP BELEDİYE MESİRE ALANI Olarak anılan yerde Tüm Köylülerimiz, Üyelerimiz ve sevenlerimiz ile Piknik gerçekleştirilecektir. Tüm üye ve Sevenlerimiz Davetlidir.
27.04.2016
23 Nisan 1920’de Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi açıldı. Millet iradesini esas alan meclisin açılış günü ile birlikte Türk halkı da egemenliğini ilan etmiş oldu. 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günün yıldönümü olarak kutlanmaya başlanan ulusal bayram, ilk kez 23 Nisan 1920’de “Hâkimiyeti Milliye Bayramı” olarak kutlanmıştır.
22.04.2016
Halkalı ve Arnavut Köy derneği olarak her ayın ilk haftasında gerçekleştirdiğimiz kahvaltımız geçmişlerimize okunan Kur an tilaveti ile güzel bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Katkıda bulunan kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
04.04.2016
Halkalı ve Arnavut köyü Derneği olarak değerli kardeşimiz Necati Yılmaz’ı ziyaret ettik iyi gördük Allah acil şifalar versin dernek olarak kardeşimizin ve bütün hastalarımızın herzaman yanında olmaya devam edeceğiz.
04.04.2016
31.03.2016
Dernek Yönetimi olarak Halkalı ve Arnavut Köyümüz de çeşitli etkinlik ,cenaze ve toplantılarda kullanılmak üzere Masa Sandal ye,tabure ve bank gönderilmiştir. Her iki köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. Derneğimiz imkan dahilinde bu gibi desteklerini köylerimizden eksik etmeyecektir. Ayrıca Köyümüzün esnafı hasan Altan hiç bi ücret talep etmeden eşyalarımızı götürdüğünden dolayı kendisine derneğimiz adına teşekkür ederiz
31.03.2016
Derneğimizin 6.cı olağan genel kurulu bugün 20 mart 2016 günü dernek merkezimizde Divan başkanliğina Mustafa Kabacaoğlu ve katipliğine Ali Akgün seçilerek ardından saygı duruşu istiklal marşı okundu ardından yönetim ve denetleme kurulu faliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu.Devamında yeni yönetimin seçimine geçildi Tek liste halinde seçime gidildi oylama açık oylamaya sunuldu. Ve Mustafa Yılmaz Derneğimizin Yeni Başkanı olmuştur. Kendisine görevinde başarılar dileriz.
22.03.2016
18 Mart Çanakkale Savaşı tarihin en büyük zaferlerinden biridir. Çanakkale Savaşı, I. Dünya Savaşı sırasında 1915–1916 yılları arasında Gelibolu Yarımadası'nda Osmanlı İmparatorluğu ile İtilaf Devletleri arasında yapılan deniz ve kara muharebeleridir. İtilaf Devletleri; Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul u alarak İstanbul ve Çanakkale boğazlarının kontrolünü ele geçirmek, Rusya 'yla güvenli bir erzak tedarik ve askeri ikmal yolu açmak, başkent İstanbul'u zaptetmek suretiyle Almanya 'nın müttefiklerinden birini savaş dışı bırakarak İttifak Devletlerini zayıflatmak amaçları ile ilk hedef olarak Çanakkale Boğazı'nı seçmişlerdir. Ancak saldırıları başarısız olmuş ve geri çekilmek zorunda kalmışlardır.
18.03.2016
Derneğimizin her ay düzenlemiş olduğu geleneksel sabah kahvaltımız yine her ay olduğu gibi hoş sohbet muhabbet eşliğinde uzaktan ve yakınlardan gelenler ailemiz...le gelecek nesiller evlatlarımızla birlikte dahada yakın olarak samimi olarak kaynaşmamıza sebep olmaktadır.her ay yapmış olduğumuz kahvaltı proğramımız derneğimizin üyelerinden veya üye olmayıp misafir olarak aramızda bulunanlarda bu proğramımıza katılmaktadır.
07.03.2016
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur. Kamuya Yararlı Cemiyetler, çalışmaları memleket çapında faydalı olan, ülke ve toplum menfaatine hizmet eden cemiyetlerdir.
29.02.2016

Dolar5.52355.5456