Derneğimizin 6.cı olağan genel kurulu bugün 20 mart 2016 günü dernek merkezimizde Divan başkanliğina Mustafa Kabacaoğlu ve katipliğine Ali Akgün seçilerek ardından saygı duruşu istiklal marşı okundu ardından yönetim ve denetleme kurulu faliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu.Devamında yeni yönetimin seçimine geçildi Tek liste halinde seçime gidildi oylama açık oylamaya sunuldu. Ve Mustafa Yılmaz Derneğimizin Yeni Başkanı olmuştur. Kendisine görevinde başarılar dileriz.
22.03.2016
18 Mart Çanakkale Savaşı tarihin en büyük zaferlerinden biridir. Çanakkale Savaşı, I. Dünya Savaşı sırasında 1915–1916 yılları arasında Gelibolu Yarımadası'nda Osmanlı İmparatorluğu ile İtilaf Devletleri arasında yapılan deniz ve kara muharebeleridir. İtilaf Devletleri; Osmanlı İmparatorluğu'nun başkenti İstanbul u alarak İstanbul ve Çanakkale boğazlarının kontrolünü ele geçirmek, Rusya 'yla güvenli bir erzak tedarik ve askeri ikmal yolu açmak, başkent İstanbul'u zaptetmek suretiyle Almanya 'nın müttefiklerinden birini savaş dışı bırakarak İttifak Devletlerini zayıflatmak amaçları ile ilk hedef olarak Çanakkale Boğazı'nı seçmişlerdir. Ancak saldırıları başarısız olmuş ve geri çekilmek zorunda kalmışlardır.
18.03.2016
Derneğimizin her ay düzenlemiş olduğu geleneksel sabah kahvaltımız yine her ay olduğu gibi hoş sohbet muhabbet eşliğinde uzaktan ve yakınlardan gelenler ailemiz...le gelecek nesiller evlatlarımızla birlikte dahada yakın olarak samimi olarak kaynaşmamıza sebep olmaktadır.her ay yapmış olduğumuz kahvaltı proğramımız derneğimizin üyelerinden veya üye olmayıp misafir olarak aramızda bulunanlarda bu proğramımıza katılmaktadır.
07.03.2016
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur. Kamuya Yararlı Cemiyetler, çalışmaları memleket çapında faydalı olan, ülke ve toplum menfaatine hizmet eden cemiyetlerdir.
29.02.2016
Fındık üreticileri açısından büyük önem taşıyan mazot, gübre ve toprak analizi destek ödemelerinin 26 Şubat 2016 tarihi akşamı itibarı ile hesaplara yatırılmaya başlanacak.. 26 Şubat, 4 Mart ve 8 Mart tarihleri arasında, TC numarasının son rakamı 0 ve 2 olanlar için 26 Şubat Cuma günü akşam saat 18.00 itibariyle, son rakamı 4 ve 6 olanlar için 4 Mart 2016 Cuma günü saat 18.00'de, son rakamı 8 olanlar için 8 Mart 2016 Cuma günü yine saat 18.00 itibariyle üreticilerin hesaplarına aktarılacaktır.
26.02.2016
Halkalı köy yolu Pazar Cami yanı güzergahı yıllar önce yapılan çalışmalardan sonra zamanla zemin bozulmuş ve kötü bir hal almıştı. Bu günlerde yolda yenileme ve betonlama yapılmaktadır. Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiriz. Fot: Mehmet Alaşalvar
23.02.2016
Şubat ayının son günlerinde köyde fazla etkili olmasa da soğuk ve kar kendini gösterdi. Köy den 22.02.2016 itibarıyle kar manzaraları. Fot: Abdullah AY-Mehmet Alaşalvar-Adil Güler
22.02.2016
Giresun Keşap Arnavutköy den Yetimoğullarından Ahmat ve Şükrü Alçelik in kardeşi Selahattin Alçelik Ağbimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mevla Rahmet eylesin . Cenazesi 15.02.2016 Pazartesi Çayırova Beyilikbağında Nur Camii de Kılınan Cenaze Namazı sonrası toprağa verildi. Mevla Rahmet eylesin Tüm yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimi zi iletiyoruz .
17.02.2016
Giresun ili Keşap İlçesi Halkalı ve Arnavutköy Derneğimizin Şubat Ayı Kahvaltımız Her Ay Olduğu gibi Üyelerimiz Köylülerimiz ve Yeşilpınar Mahallesi muhtarı Değerli Hemşerim iz Ilker Çomak ve Yağlıdere Dernek Başkanı Giresun Derneklerine uzun yıllardır hizmette bulunan saygı duyduğum Abim Halil Kütük de Bugünkü Kahvaltımıza Katılarak bizleri onurlandırdı Kahvaltı sonrası yine Aramızdan Ayrılanlar için Kuran Okutularak Dualarımızı yaptık Katılan tüm üye Köylülerimize teşekkür ederiz.
08.02.2016
Hasan Aşar ağbimiz hakka yürüdü . Mevlaa Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.cenazesi 06.02.2016 Cumartesi günü Halkalı Köyü Camide kılınan ceneze namazından. Sonra Halkalı Köyü Aile Kabristanlığında toprağa verilmiştir. Bütün yakınlaeına sabırlar diliyoruz.
05.02.2016

Dolar5.75905.7821