Osman Ağa - Şehit Uzman çavuş BİRKAN GÜNDÜZ Futbol Turnuvası 1.hafta maç programı belli oldu ve maçlar 31.01.2016 Pazar günü başlıyor. Maçlar Alibeyköy Stadında yapılacak.
30.01.2016
Son günlerde birçok ilde ortaya çıkan domuz gribi vakasıyla birlikte H1N1 kabusu hayatımıza yeniden girdi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'geniş çaplı salgın' olarak tanımlanan "İnfluenza H1N1" yani domuz gribi, son 50 yılın en önemli salgını olarak kabul ediliyor.
13.01.2016
Halkalı ve Arnavut köyü derneği olarak her ayın ilk haftasın da düzenlenen birlik ve beraberlik kaynaşma kahvaltısı yapıldı. 2016 OCAK AYININ İLK HAFTASI 03.01.2016 PAZAR Günü gerçekleştirilmiştir. Dernek yönetimi olarak buradan uzaktan ve yakından gelen eş dost akraba herkese teşekkür ediyor ve herkese selamlar olsun iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Açıklamasında bulunulmuştur.
04.01.2016
Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası'nda Misafir edecekleri Fenerbahçe'yi mağlup ederek ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Erkan Sözeri açıklamasinda ayrıca, Antalya'da kampa girdiklerini belirterek.İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyledi. 8 Ocak Cuma gününe kadar Antalya'da günde çift idmanla çalışmalar devam edecek. Eksikliklerin giderililerek ligin ikinci yarısına hazır olmaya gayret gösteriyoruz diye konuştu.
04.01.2016
Halkalı ve Arnavut köyü derneği olarak her ayın ilk haftasın da düzenlenen birlik ve beraberlik kaynaşma kahvaltısı yapıldı. Dernek yönetimi olarak buradan uzaktan ve yakından gelen eş dost akraba herkese teşekkür ediyor ve herkese selamlar olsun iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
07.12.2015
Halkalı ve Arnavut köy derneği olarak 06.12.2015 Pazar günüsabah saat 10:00 da dernek merkezinde verilecek kahvaltıya tüm üyeler ve katılmak isteyen herkes davetlidir.
05.12.2015
Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir.Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakarlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Üzerimide emeği olan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerlerimizle kutluyoruz.
24.11.2015
Fındık üreticilerine alan bazlı gelir desteği ödenmesine dair karar Resmi Gazetede yayınlandı. "Üreticilerimizin merakla ve dört gözle beklediği gelir desteğinin devamıyla ilgili kararname bugün itibarıyla çıktı. Konuyla ilgili olarak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “Fındık Üreticilerine Alan Bazlı Gelir Desteği Ödenmesine Dair 2015/8215 sayılı Karar 18/11/2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmıştır. Üreticilerin desteklemeden yararlanmak için 1 Nisan 2016'ya kadar başvurması gerekmektedir.
19.11.2015
Halkalı Köyünden Osman ve Memet Aşar ın babaları MUTU , Sefa, Mustafa ve Merve Aşar ın Sevgili dedeleri çok değerli saygın insan Değerli büyüğümüz HCI Ahmet Aşar ağbimiz geçirdiği kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin Mekanı cennet ruhu şad olsun .Cenazesi 10.11.2015 salı günü Öğle Namazını mütakiben Halkalı Köyünde toprağa verilecek Mevla Rahmet eylesin. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
10.11.2015

Toplam Ziyaret41910