Daha önce yapılan açıklama ile hava hudut kapısı olarak belirtilen ve uluslar arası uçuşlara açılan Ordu Giresun Havalimanı 1 Kasım tarihinden sonra gümrüklü havalimanı statüsünde hizmet vermeye başlıyor. Yurt dışına aktarmalı olarak seyahat edecek yolcular Ordu Giresun Havalimanında gümrük işlemlerini yaptıktan sonra bagajlarını varacakları havalimanından direkt teslim alabilecekler. Ara aktarmalarda yolcular bagaj aktarmasıyla uğraşmayacak.
03.11.2016
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak!
19.07.2016
Halkalı ve Arnavutköy Derneğimize yapılan kendini bilmez birkaç kişinin hayince yaptığı saldırı sonrası Hukuki süreç başlamıştır. Bu mesnetsiz saldırı sonrası bizleri yalnız bırakmayan bizleri destekleyen Giresun federasyonuna ayrıca Kaydetmek Başkan'larına Ülkü oclakrı Başkan'ı kurum ve kuruluşlar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. YÖNETİM KURULU ADINA Mustafa Yılmaz
01.07.2016
TERÖRÜ LANETLİYORUZ BAŞIMIZ SAĞ OLSUN Bu saldırıda Hayatını kaybedenlere Rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyor. ,Yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.
29.06.2016
Giresun ili Keşap ilçesi Halkalı ve Arnavut köyü Derneğimizin Geleneksel Hale Gelmiş Bulunan İftar Yemeğimizi istanbul da Bulunan Köylülerimiz,Akrabalarımız,Komşularımız ve Sevenlerimizin Ailece Katılaması Yasin ve Kur-an eşliğinde Dualarımızı Yaptık ve Ardından semazen gösterisi yapıldı. Bu A Yemeği veren Derneğimizin Gönüllü üyelerine Vermiş olduğu destek ve yemekten Dolayı Hayırlarınin Kabulünü Rabbimizden Kabul Olmasını dileriz.
27.06.2016
İl özel idaresinin köy yollarına vermiş olduğu destek kapsamında. Halkalı Köy yollarından sonra Arnavut Köy de. Recep dayıların evinin yanından Rahmetli Emin dayının evinin biraz ilerisine kadar Asfaltlama yapıldı ve mükemmel oldu. Hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.
21.06.2016
Halkalı köy yolu Pazar bağlantısı Cami yanı Ve mahalle bağlantılarında daha once bozuk olan yerlerde betonlama takviyesi yapılmıştı. Bugünlerde de kısım kısım da olsa ihtiyaç duyulan kısımlarda asfaltlama yapılmaktadır. Hayırlı olmasını diliyoruz.
16.06.2016
GİRESUN İLİ KEŞAP İLÇESİ HALKALI ve ARNAVUTKÖYÜ Derneğimizin Geleneksel İftar Proģramı bu yıl 25 Haziran Cumartesi Günü Akşamı Yeşilpınarda OKYANUS DÜĞÜN SALONUNDA Yapılacaktır. Tüm üyelerimiz ,Köylülerimiz ve Hemserilerimiz Davetlidir. Not. İftar proğramımiza katılmak isteyenler isim yazdırmaları rica olunur. İrt Dernek.0212.479 52 28
13.06.2016
Beden değil, ruhlar beslenir şimdi, Ezanlar bir başka, seslenir şimdi, Hoşgeldin.. Ey onbir ayın sultanı.Hoşgeldin Ramazan ayı mağfiret ayıdır. Bu ayda Allah bütün mağfiret kapılarını açmıştır. Ramazan ayı rahmettir. Çünkü Ramazanda müminlere hiç kimsenin bilemeyeceği, had ve hududunu tayin edemeyeceği, miktarını yalnız Allah’ın tayin ve takdir edeceği sevap ve mükâfat verilecektir.
02.06.2016
Halkalı ve Arnağutköyü derneğinin düzenlediği kemer Burgaz kurt Kemer'inde düzenlemiş olduğumuz piknik muhteşem bir şekilde geçmiştir. Halkalı ve Arnağutköyü derneğimizin düzenlediği Kemer Burgaz kurt Kemer'inde düzenlemiş olduğumuz pikniğe katılan Tüm hemşehrilerimiz konuklarımız, Eyüp Giresunlular derneğine Armut düzü derneğine uzaktan ve yakından gelen tüm sponsorlara Halkalı ve arnağutköyü köylüyüm deyipde. bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. DERNEK YÖNETİMİ
23.05.2016

Dolar7.88907.9206