Şubat ayının son günlerinde köyde fazla etkili olmasa da soğuk ve kar kendini gösterdi. Köy den 22.02.2016 itibarıyle kar manzaraları. Fot: Abdullah AY-Mehmet Alaşalvar-Adil Güler
22.02.2016
Giresun Keşap Arnavutköy den Yetimoğullarından Ahmat ve Şükrü Alçelik in kardeşi Selahattin Alçelik Ağbimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mevla Rahmet eylesin . Cenazesi 15.02.2016 Pazartesi Çayırova Beyilikbağında Nur Camii de Kılınan Cenaze Namazı sonrası toprağa verildi. Mevla Rahmet eylesin Tüm yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimi zi iletiyoruz .
17.02.2016
Giresun ili Keşap İlçesi Halkalı ve Arnavutköy Derneğimizin Şubat Ayı Kahvaltımız Her Ay Olduğu gibi Üyelerimiz Köylülerimiz ve Yeşilpınar Mahallesi muhtarı Değerli Hemşerim iz Ilker Çomak ve Yağlıdere Dernek Başkanı Giresun Derneklerine uzun yıllardır hizmette bulunan saygı duyduğum Abim Halil Kütük de Bugünkü Kahvaltımıza Katılarak bizleri onurlandırdı Kahvaltı sonrası yine Aramızdan Ayrılanlar için Kuran Okutularak Dualarımızı yaptık Katılan tüm üye Köylülerimize teşekkür ederiz.
08.02.2016
Hasan Aşar ağbimiz hakka yürüdü . Mevlaa Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.cenazesi 06.02.2016 Cumartesi günü Halkalı Köyü Camide kılınan ceneze namazından. Sonra Halkalı Köyü Aile Kabristanlığında toprağa verilmiştir. Bütün yakınlaeına sabırlar diliyoruz.
05.02.2016
Osman Ağa - Şehit Uzman çavuş BİRKAN GÜNDÜZ Futbol Turnuvası 1.hafta maç programı belli oldu ve maçlar 31.01.2016 Pazar günü başlıyor. Maçlar Alibeyköy Stadında yapılacak.
30.01.2016
Son günlerde birçok ilde ortaya çıkan domuz gribi vakasıyla birlikte H1N1 kabusu hayatımıza yeniden girdi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'geniş çaplı salgın' olarak tanımlanan "İnfluenza H1N1" yani domuz gribi, son 50 yılın en önemli salgını olarak kabul ediliyor.
13.01.2016
Halkalı ve Arnavut köyü derneği olarak her ayın ilk haftasın da düzenlenen birlik ve beraberlik kaynaşma kahvaltısı yapıldı. 2016 OCAK AYININ İLK HAFTASI 03.01.2016 PAZAR Günü gerçekleştirilmiştir. Dernek yönetimi olarak buradan uzaktan ve yakından gelen eş dost akraba herkese teşekkür ediyor ve herkese selamlar olsun iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Açıklamasında bulunulmuştur.
04.01.2016
Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası'nda Misafir edecekleri Fenerbahçe'yi mağlup ederek ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Erkan Sözeri açıklamasinda ayrıca, Antalya'da kampa girdiklerini belirterek.İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyledi. 8 Ocak Cuma gününe kadar Antalya'da günde çift idmanla çalışmalar devam edecek. Eksikliklerin giderililerek ligin ikinci yarısına hazır olmaya gayret gösteriyoruz diye konuştu.
04.01.2016
Halkalı ve Arnavut köyü derneği olarak her ayın ilk haftasın da düzenlenen birlik ve beraberlik kaynaşma kahvaltısı yapıldı. Dernek yönetimi olarak buradan uzaktan ve yakından gelen eş dost akraba herkese teşekkür ediyor ve herkese selamlar olsun iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
07.12.2015
Halkalı ve Arnavut köy derneği olarak 06.12.2015 Pazar günüsabah saat 10:00 da dernek merkezinde verilecek kahvaltıya tüm üyeler ve katılmak isteyen herkes davetlidir.
05.12.2015
... 10 ...