HASTALARIMIZ

Halkalı ve arnavut köyü derneği yönetim kurulu  24.11.2013 günü dernegimizin kurucu üyelerinden  selahattin can'ı yönetim kurulu olarak evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.Allah'tan kendisine acil şifalar dileriz.

01/12/2013 GÜNÜ GEBZE KAHVALTIMIZDAN SONRA KÖYÜMÜZDEN İMAMOĞULLARINDAN MEHMET AYDININ OĞLU SABRİ AYDINI DERNEK YÖNETİCELERİ OLARAK EVİNDE ZİYARET EDEREK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDUK

Derneğimizin üyelerinden şevki uçar kardeşimizi dernek yönetim kurulu olarak  24.11.2013 pazar gunu  evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimiz sunularak ALLAH'tan acil şifalar dileriz.

01/12/2013 GÜNÜ KÖYÜMÜZÜN SEVİLEN İNSANLARINDAN FİSKOBİRLİKTEN EMEKLİ OLAN MAHMUTLARIN NEVZAT ALAŞALVARIDA EVİNDE ZİYARET EDEREK KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK.BİZLERDE DERNEK YÖNETİCİLERİ OLARAK KENDİSİNDEN ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

RAHMETLİ İDRİSİN OĞLU ALİ DOĞAN,EŞİ RAHMETLİ YOKUŞ HALANIN KIZI PERİHAN ABLABIMIZA  GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

BAHÇEGİLİN MEHMET GÜLER AMCAMIZA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK.

Dolar6.04216.0663
Euro6.75016.7772