sayfa içeriği

YARDIM KAMPANYASI
KIZILAY

Prof. Dr. YILMAZ CAN KARDEŞİMİZ AKP 'NİN GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

22 Aralık tarihinde açıklanması beklenen adayların bir kısmını Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN   İl Başkanları toplantısında 21 ilin belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı.

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı AÇIKLANDI   KÖYLÜMÜZ KARDEŞİMİZ  Prof. Dr. YILMAZ CAN  AKP ' Nin Giresun  adayı oldu.
ÖZGEÇMİŞİ : Doğum Yeri ve Yılı : Halkalı Köyü Keşap- 01.02.1962 1971, Keşap ilçesi Halkalı Köyü İlkokulu 1974, Keşap ilçesi Karabulduk Ortaokulu 1978, Giresun İmam Hatip Lisesi 1983, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 1991, Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, DTCF Sanat Tarihi Bölümünde “İslam Şehirlerinin Fiziki Yapısı” konulu tez çalışmasıyla doktorasını tamamladı.  Akademik Hayatı: 1984 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk İslam Sanatları Tarihi Ana-bilim Dalı'na araştırma görevlisi olarak atanmıştır.   1992 yılında yardımcı doçent,1998 yılında doçent oldu. 2008 yılında ise profesör oldu. (Profesörlük kadrosunu 2003 yılında hak ettiği halde, o günkü Rektör Prof. Dr. Ferit Bernay döneminde kendisine 5 yılı aşkın bir süre kadro verilmemiştir.) 19 Mayıs Üniversitesi'nde Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlığı, S.B.Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, Fakülte Kurulu, Fakülte Yönetim Kurulu ve S.B.Enstitüsü Kurulu Üyeliği Giresun Üniversitesi Rektörlüğü (12.11.2010-30.03.2012) Üyesi Olduğu ve Görev Aldığı STK'lar ile Yürüttüğü Danışmanlıklar: Eğitim-Bir-Sen üyeliği ve Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilciliği Ondokuz Mayıs Öğretim Üyeleri Derneği (OMÜ-DER) üyeliği, OMÜ-DER Yönetim kurulu üyeliği ve OMÜ-DER  başkanlığı Samsun Aydınlar Ocağı Derneği üyeliği ve Yönetim kurulu üyeliği Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun il Özel İdaresi sanat danışmanlığı Aile Bilgileri: Gülsüm CAN (Eşi): 1985 Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu, Samsun Müftülüğü'nden emekli İpek CAN (Kızı): Tıp Doktoru, KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi FTR Anabilim dalında uzmanlık eğitimi alıyor. Elif CAN (Kızı): Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu. Aynı üniversitede yüksek lisans yapıyor Zeynep Betül CAN (Kızı): Samsun Sosyal Bilimler Lisesi 2. sınıf öğrencisi

BİZ DE KARDEŞİMİZE BURADAN BAŞARILAR DİLİYURUZ   HADİ HAYIRLISI..
haber

Yılmaz Can     16/01/2014 16:12

Allah yolunu açık etsin. Gönlümüz seninle.
MEHMET KOLUKISAOĞLU

DÖVİZ BİLGİLERİ
AlışSatış
Dolar17.918317.9901
Euro18.328318.4017
DUMANSIZ HAVA
DENİZ YILDIZI KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DER.
KÖY RESİMLERİ
KIZILAY